Adobe InDesign Videregående

Lær deg å lage gode og effektive dokumenter. Har du arbeidet litt med InDesign men vil ha bedre kontroll og mer effektiv arbeidsflyt er dette kurset for deg. Her får du utfordret deg på både kreative valg og system og organisering av tekst.

Duration
2 day(s)
Price
7 800
Goals

På dette kurset får du tips om hvordan du lager gode arbeidsprosesser i InDesign til ulike produksjoner. I tillegg lærer du å bygge opp maler og effektivisere arbeidet ditt. Du lærer også samarbeid mellom ulike Adobe produkter som Photoshop og Illustrator.

Instructor
Hallvard Hatlestad

Hallvard er sertifisert Adobeinstruktør ACI, Appleinstruktør ACST og ivrig teknolog og fotograf. Hallvard er instruktør og kursutvikler på våre Adobe og designkurs. Hallvard er en efaren kursinstruktør som er flink til å løse nettopp din utfordringer i Photoshop, InDesign og andre programmer. Hallvard har lang fartstid som instruktør, og får utelukkende gode tilbakemeldinger på sine kurs fra våre kursdeltakere. Hallvard er engasjert, kunnskapsrig og en dyktig pedagog. Smittende humør og engasjerende kursinnhold gir deg mye kunnskap og en god kursopplevelse. 

 

Instructor
Rebecca Van Eck

Rebecca er grafisk designer og har svennebrev som mediegrafiker. Rebecca er en kreativ og svært dyktig kursinstruktør med erfaring fra grafisk produksjon for bade trykk og web. Rebecca har også jobbet som lærer på medier og kommunikasjon på videregående og er en dyktig pedagog. På Rebecca sine kurs lærer du å se helheten I produksjoen og få gode arbeidsrutiner for både bildebehandling og grafisk produksjon. Rebecca er glad i å reise og å ta bilder så på hennes kurs får du mange gode tips og ideer til dine produksjoner.  

Instructor
Jack Vergeman

Jack er mediegrafiker og teknolog. Han jobber som grafisk designer og kursholder i InDesign, Illustrator, Photoshop og Wordpress. Jack lærer deg grundig struktur på arbeidsflyten din så du får gode rutiner og kan fokusere på innhold og kommunikasjon når du bruker programvaren din. Han er en dyktig formidler som alltid har et kult eksempel eller en lur måte å komme videre på. Jack er alltid oppdatert på det siste nye av arbeidsmetoder, gadgets og teknologi som kan gjøre din arbeidsdag lettere. 

Prerequsites

Deltakerne bør ha forkunnskaper tilsvarende Kreativt og effektivt design med Adobe InDesign

Content

Lær deg å lage gode og effektive dokumenter. Har du arbeidet litt med InDesign men vil ha bedre kontroll og mer effektiv arbeidsflyt er dette kurset for deg. Her får du utfordret deg på både kreative valg og system og organisering av tekst.

Her lærer du å sette opp gode dokument med tekststiler, objektstiler og effekter, og malsider. Du lærer å tegne objekter og detaljer som forsterker budskapet ditt.

Adobe InDesign er bransjestandard for alle som arbeider med design til PDF, trykksaker, digitale magasin, annonser og mange flere former for kommunikasjon. For deg som ønsker å komme i gang med produksjon i egen bedrift er dette et supert kurs. Du lærer å lage materiale fra starten eller å redigere og bearbeide informasjon i maler fra ditt designbyrå eller tidligere produsert materiale.

Her lærer du å lage gode PDF-filer til trykk og web, riktige farger hver gang, tips og triks til å starte prosessen på mobil eller nettbrett.

Kurstema

  • Layout og oppsett
  • Tegneverktøy, baner og objekter
  • Avanserte objekt og tekstmaler
  • Malsider og dokument organisering
  • Tabeller
  • Innholdsfortegnelse
  • Bokmerker
  • Biblioteker og produksjon på mobil og nettbrett
  • Samarbeid med Photoshop/Illustrator
  • Forhåndskontroll og eksport til PDF og produksjon.

Deltagere tar med egen PC med Adobe CC eller Creative Suite installert