Kommunikasjon og forhandlinger i prosjekter

Dette kurset er designet til å være essensen i kommunikasjon med mennesker på alle nivåer. Du trenger ikke å jobbe i prosjekt for å delta – her er det nok at du anerkjenner behovet for å få bedre resultater i din daglige kommunikasjon.

Duration
2 day(s)
Price
9 800
Goals

– lær kommunikasjonsnøkkelen som gir deg helt nye resultater

Content


o Du er både sender og mottaker – hvordan kan du bli bedre i begge roller?

o Stemmer det at alt er forhandling? Hvilke resultater er det vi ønsker i så fall – og hvordan kan vi oppnå dem?

o Skal vi alltid gå for vinn – vinn – forhandlinger? Hva gjør du når du blir utsatt for ekle triks?

o Du kan ikke ”fake” kroppsspråk – så hvordan ta kontroll? Vi tar utgangspunkt i ulike teorier rundt kroppsspråk, og gjennom praktisk trening vil du bli bedre både til å nå frem til mottaker, og øke din egen prestasjon – og samtidig føle deg helt topp!
o Språk, ord og tankesett – øk din bevissthet, skap endring, og dermed bedre resultater for både deg selv og de rundt deg
o Når det blir ubehagelig – bli bedre til å kommunisere i konfliktsituasjoner, uansett hvilken rolle du har. God kommunikasjon bidrar til å både forebygge og løse konflikter – og det vil du ha nytte av på alle plan i jobb og hverdag.

o Identifikasjon av individuell preferanseprofil, ved bruk av Diversity Icebreaker – et norskutviklet, internasjonalt anerkjent metodeverktøy for bevissthet rundt kommunikasjonsmønstre

Målgruppe
Dette kurset passer for alle, uansett om man jobber i prosjekt eller linje. Fordelen med å lære metoder for bedre kommunikasjon, er at du kan trene på dem i alle sammenhenger, og dermed raskt oppleve effekt.

Arbeidsform på kurset


• Det legges opp til et aktivt kurs hvor det blir lagt vekt på deltakernes egen erfaring og problemstillinger som ønskes tatt opp.
• Diskusjon i smågrupper og plenum

• Gruppeoppgaver basert på problemstillinger fra deltakernes egen prosjektsituasjon
• For at deltakerne skal ha maksimalt utbytte av kurset – både på kort og lang sikt - er det viktig med aktiv deltakelse og bruk av egen erfaring..

Bedriftsinternt kurs
Dette kurset egner seg også godt som bedriftsinternt kurs. Vi har lang erfaring i å skreddersy kurs for ulike bedrifter og bransjer. Kurset legges opp slik at dere får akkurat det dere er på jakt etter. Ta kontakt for mer informasjon og et tilbud hjs@bouvet.no