Endringsledelse

Hvordan lede i endringer? Endringer kan vi med stor forutsigbarhet si at kommer tilå skje. Endringer kommer hurtigere enn før og er ofte mer omfattende og noen ganger mindre planlagt. Kurset gir deg konkrete verktøy for å håndtere endring i egen bedrift eller avdeling.

Duration
2 day(s)
Price
11 500
Instructor
Petter Bakken

Petter har bred og solid kompetanse innen ledelse og salg. Han har ledererfaring fra Forsvaret og erfaring fra utallige service-, salgs- og lederstillinger i Hewlett-Packard. I sine mange år hos HP har Petter utviklet og holdt intern opplæring av selgere og ledere, både i Norge og internasjonalt. Petter Bakken er kjent som faglig sterk, inspirerende og energisk.

Content

«En leder tar deg på en reise til steder du ikke har vært før. Problemet er det har heller ikke lederen» Hvordan lede når du ikke helt er sikker på hva du leder mot? Hva gjør du hvis du ikke er enig i endringen? Hvordan håndtere mennesker i endring. Forstå hvor de er og hvordan bringe dem videre. Styre konflikter og subkulturer.

 • Hva skjer i endring?
 • Hvorfor endrer vi oss?
 • Leders rolle
 • ADKAR modellen
 • Enkle verktøy
 • De 10 vanligste feil
 • Kommunikasjon i endring
 • Motivasjon
 • Konflikthåndtering i endringsprosessen
 • De vanskelige samtalene
 • Målforståelse , verdier og visjon

Mål for kurset
Kurset gir deg konkrete verktøy for å håndtere endring i egen bedrift eller avdeling. Kurset gir deg en klar forståelse for alle faser av endringsprosessen og hva som kan gjøres styre endringen igjennom. Kurset gir deg en klar forståelse for at du ikke kan endre en gruppe mennesker men du at du må se individet i gruppen og endre individet fra der de er.

Kurset egner seg for:
Alle ledere og prosjektledere for små og store prosjekter og oppdrag som medfører endring for andre personer. Den største kunsten i ledelse er kunsten å lede endringer.

Varighet
2 dager (09:00 - 16:00)

Hilsen fra en fornøyd kunde:
Først vil også jeg takke for at Norsk Stein var så heldig å få Petter Bakken som kursholder. Vi er veldig fornøyde både med kursopplegget, lengden av kurset og at Petter tilpasset kurset bedriftsinternt til Norsk Stein. 
Jeg har snakket med flere som deltok på kurset og det er bare gode tilbakemeldinger å høre. Petter gjorde kurset interessant i måten han var på som person; engasjerende og tydelig og han budde mye på seg selv. Måten Petter møtte kursdeltakerne på i undervisningen og måten han fikk frem budskapet, viser at han har lang og god ledererfaring. Dette gjenspeilte hele kurset. Anne Straabø Tjordal, Personalsekretær – Norsk Stein AS

Search in our courses

Sign up for course

Please contact kurs@bouvet.no

Ønsker du å samle flere ansatte til et bedriftsinternt kurs?

Finner du ikke det helt optimale kurset eller kombinasjonen av kurs? Da ordner vi det - sammen. Vi kan tilrettelegge kurs slik at de inneholder akkurat det dere har behov for. Vi kan sette opp et helt nytt kurs, eller tilpasse eksisterende kurs og materiell. Flere medarbeidere kan selvfølgelig også samles til et eget felles kurs, for maksimal effektivitet. Ta kontakt med meg for et forslag til gjennomføring og et tilbud basert på deres behov.

Heidi Jakobsen Strømme

Produktansvarlig
Send me an email!