Møteledelse - bli helt rå på møter!

Teori og praksis i effektiv møteledelse, som tar deg til neste nivå.

Duration
1 day(s)
Price
6 200
Goals

Etter kurset vil du ha økt bevissthet rundt effektiv møteledelse, vite hva du må gjøre for å bli helt rå på møter og umiddelbart kunne ta i bruk konkrete verktøy og teknikker.

Instructor
Veronica Skjetlein

Veronica Skjetlein er selv en prosessleder med omfattende erfaring fra ulike typer møter i næringslivet. Veronica har tjue års erfaring som konsulent og rådgiver, med fokus innenfor strategisk rådgiving og prosessledelse. Hun har jobbet i store konsulentbedrifter som Capgemini og Bouvet, både i Sverige og Norge. Veronica har ledet rådgivningsteam for flere konsulentbedrifter og har en brennende interesse for utvikling, ledelse og formidling. Veronica motiveres av å lære og utvikle andre og hun er god på å se og bringe frem talenter. Veronica er utdannet ved Umeå universitet, Sverige, med Bachelor i Datavitenskap & bedriftsøkonomi.

Content

Målgruppe:
Erfarne møteledere som ønsker å gi sine møter et ytterligere løft med tanke på involvering, engasjement og effektivitet.

Målsetting med dagen:

  • Få kunnskap om hva du kan gjøre for å unngå vanlige utfordringer ved møter – og hvordan du kan takle de som likevel måtte dukke opp.
  • Du lærer å holde fokus og motivasjon oppe, involvere og skape engasjement uten å miste styringa på tid og retning.
  • Du lærer om hvordan du forankrer beslutninger og sikrer fremdrift.
  • Få konkrete verktøy og teknikker for å kunne navigere deg smidig gjennom et møte.

Kursinnhold:

  • Vi jobber med hvordan du planlegger og forbereder et møte. Informasjon, innkalling og tilrettelegging på forhånd er viktige aspekter for at møtet skal starte med de beste forutsetninger for å lykkes.
  • Vi trener på hvordan vi logger inn i møtet, bygger tillit og avklarer forventninger for å skape trygge rammer og positiv tilstedeværelse i et møte.
  • Det blir teori og praktiske øvelser på møteledelse, roller, oppgavefordeling og konkret oppbygging av et møte.
  • Vi trener på lukking av diskusjoner, fremdrift og videre avtaler – noe som er avgjørende for å sikre at resultatet av møtet blir videreført.

I tillegg til relevant teori, er egen utprøving og refleksjon viktig for at du skal oppnå god læringseffekt av kursdagen.

Search in our courses

Sign up for course

Please contact kurs@bouvet.no

Related courses

Heidi Jakobsen Strømme

Produktansvarlig
Send me an email!