PRINCE2® Foundation e-læringskurs

Duration
day(s)
Price
4 900
Goals

Målet med kurset er å gi kursdeltakerne en forståelse for filosofien bak PRINCE2®. Metodens grunnleggende prinsipper og tema samt de ledelses- og styringsprosesser som tar et prosjekt fra start til mål. Kurset forbereder deltakerne til sertifiseringseksamen på Foundation-nivå.

Content

NB! Pris kr. 4.900,- + mva

Grunnleggende prinsipper:

Et mål med PRINCE2 er å tilby en metode som kan tilpasses uavhengig av prosjektets: størrelse, type, organisasjon, geografi og kultur. Dette er mulig på grunn av at PRINCE2 er prinsipp-basert. Prinsippene baseres på erfaring fra faktiske prosjekter som har blitt gjennomført de siste 25 årene.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.

Prinsippene karakteriseres av at de er:
- universale og kan tilpasses alle prosjekter
- blitt benyttet i praksis gjennom mange år
- styrkende for den som bruker metoden ettersom de får økt selvtillit og evne til å utforme ledelse og kontroll av et prosjekt.

PRINCE2 temaer beskriver aspekter/sider av prosjektledelse som kontinuerlig må adresseres under ett prosjekts livssyklus. En prosjektleder som følger metodens «tema» nøye vil kunne oppfylle sin rolle på en profesjonell måte.

PRINCE2 temaer består av:
- Business Case
- Organisering
- Kvalitet
- Planlegging
- Risiko
- Endringshåndtering
- Status og oppfølging

Dette inngår i e-læringskurset:
•Fri tilgang til e-læringskurset i 6 måneder
•Support fra dyktige instruktører innen 2 arbeidsdager
•En testmodul med spørsmål rettet mot sertifiseringseksamen
•PRINCE2 Prosesskart
• All informasjon og hjelp du behøver for å booke tid for sertifisering

 

PRINCE2 e-læringskurs består av totalt 20 moduler hvorav 17 inneholder informasjon og øvelser om PRINCE2s ulike temaer. De resterende 3 moduler består av en kursintroduksjon, en oversiktsmodul om de styrte dokumenter i PRINCE2 samt en modul for øvelser og forberedelser til sertifiseringseksamen. Kurset inneholder også en komplett PRINCE2-ordliste. For å få mest mulig ut av kurset anbefaler vi at deltakerne parallellt med kurset går gjennom study-guiden og PRINCE2-håndboken. Estimert studietid for å være godt forberedt til sertifiseringen er 30 timer.

Sertifisering 
Sertifiseringen er inklusive i kurset.  

Eksamen består av 75 multiple-choice spørsmål. For å bestå testen må en oppnå 50% rett svar. Ingen hjelpemidler er tillatt. Sertifiseringen er internetbasert og gjøres online. Makstid for testen er 60 minutter. Kursdeltakeren må ha bestått Foundationtesten for å ta Practitionertesten.

Plattformsuavhengig:
Kurset fungerer på iPad og andre mobile enheter som gjør at deltakerne kan studere enda mer fleksibelt.

Språk :
E-læringen er på engelsk og retter seg til både skandinaviske og internasjonale kunder. Hensikten med kurset er at hvem som helst, hvor som helst i verden skal kune kjøpe et e-læringskurs og komme i gang med kurset med en gang.

Forkunnskaper:
Det kreves ingen spesielle forkunnskaper for dette kurset. Men det  anbefales  at deltakerne  har en viss erfaring med prosjektarbeid.  Det er viktig at alle deltakerne gjennomfører e-læringen før de møter opp på dagskurset med sertifisering.  Det er viktig at alle deltakerne gjennomfører e-læringen før de møter opp på dagskurset med sertifisering. 

Bouvet har et samarbeid med Good e-Learning og PRINCE2® kursene er godkjent og akkreditert av APMG